Tak til…

Der findes mange at takke, når man sætter sig for at lave så stort et projekt som sportsbasics.com. En stor og varm tak skal lyde til alle de idrætsudøvere, som jeg igennem årene har haft fornøjelsen at arbejde sammen med. Der har været mange grin og en åben dialog, som har udviklet os alle. Også en stor tak til de mange trænere, som jeg på nært hold har fulgt og som har inspireret mig.
Jeg har haft muligheden for at arbejde på alle niveauer indenfor idræt, lige fra børn og rene nybegyndere til de allerbedste i verden. Dette har naturligvis krævet en hel del kreativitet og nysgerrighed fra min side, og det er her jeg håber, at du kan blive inspireret til at få nye og udvikle dine ideer via sportsbasics.com.

For at kunne lave de mange filmklip har jeg naturligvis haft brug for personer, som kunne vise øvelserne. De følgende personer har slidt og kæmpet, og har hele tiden kastet sig ud i udfordringerne med et smil. Så her kommer en ekstra tak til:

Johan Hamrin, tidligere gymnast og markant bidragsyder til mange ideer, Västerås, Sverige
Mikkel Delbo, badminton, Danmark
Surachet Singorn, også kaldet Ib, smilet i træningshallen, taekwondo, Danmark
Jennifer Granath, udspring, Malmö, Sverige
Marcus Stegberg, gymnast, Västerås, Sverige
Joel Wretborn, gymnast, Västerås, Sverige
Martin Olsen, golf, Danmark
Christoffer Eskilsson, udspring, Malmö, Sverige

Også en stor tak til alle I andre, som har bidraget på den ene eller anden måde for at denne hjemmeside har kunnet blive til. Mange af mine tidligere og nuværende idrætsudøvere, trænerkolleger og venner som er kommet med gode og brugbare kommentarer.

Kenneth og Niels på Domainbox, Jens og Morten som har arbejdet i døgndrift samt Niels H som har styret de overordnede linjer. Min gamle ven Gary Kirby i Liverpool, England som har arbejdet hårdt med filmene og oversat til engelsk.

Lars Bechsgaard (lars-b.dk) for eminent arbejde med logoudvikling.
Henning Dalhoff (dalhoff.dk), for grafisk hjælp med folder og logo.
Bruce Frederic Mendel (brucem.dk), for inspirerende opsætning af tekster og oversættelse til engelsk.

Jeg vil også takke min familie, som hele tiden har støttet mig i mit arbejde, Kristoffer og Gustav som har fundet på nye øvelser eller varianter og Lone, som altid er min store støtte, og naturligvis min mor, far og mormor!

En tak skal også lyde til alle mine tidligere trænere og idrætslærere, som har opfostret mig i gymnastikkens ånd og vækket min interesse for al sport!

Del dette