Langsigtet strategi til forbundets gavn
Med Sportsbasics store database af øvelser finder klubberne nemt og hurtigt inspiration.
Såfremt forbundet har en samarbejdsaftale med os, så får klubberne og trænerne automatisk adgang til sportsbasics.com til en reduceret pris.
Ulrik Wilbek
Sportschef Dansk Håndbold Forbund
“I en tid, hvor fokus på talentudviklingen er enorm, tror jeg det er meget vigtigt at huske, at langt de fleste undersøgelser viser, at tidlig og ensidig specialisering mindsker motivationen og øger skadesfrekvensen. Derfor er sportsbasics en meget vigtig brik i opbygningen af kroppen.

Grundtræning er grundlaget for alle idrætsgrene og sportsbasics fremmer i den grad koordination, bevægelighed, balance og styrke. Og så er det tilmed sjovt. I Dansk Håndbold Forbund har vi igennem en årrække benyttet os af Mats Mejdevi’s basisøvelser og opfatter konceptet som en klar skadesforebyggende foranstaltning.”

Til trænere for alle sportsgrene og alle niveauer

Skab et bedre fundament for jeres fremtidige landshold

I sportsbasics.com finder I en række færdige træningsprogrammer, som hjælper klubbernes trænere med at spare tid og træne mere alsidigt. Et stort øvelsesbibliotek med videofilmede øvelser hjælper trænerne til at variere træningen bedre samt til at finde inspiration til nye smarte løsninger. Det er her I lægger fundamentet til fremtidens landshold.

Reducer risikoen for skader

Sportsbasics.com indeholder en masse øvelser og varianter af øvelser, som gør træningen mere spændende og frem for alt skadeforbyggende. Det gør det endvidere lettere at holde på de aktive, så klubberne ikke risikerer unødvendige skader og drop outs fra idrætten.

Bliv samarbejdspartner og opnå bedre
priser til forbundets klubber og trænere

Hvis I, som forbund, har en samarbejdsaftale med os, så får jeres klubber og trænere stor rabat på abonnementet på sportsbasics.com. Det koster ikke noget for forbundet, og samtidig bidrager I til, at der bliver trænet bedre og mere varieret i klubberne.

Kan anvendes af alle trænere;
både uerfarne og rutinerede

Sportsbasics.com kan anvendes af alle trænere uanset forkundskaber om træning. Her findes færdige træningsprogrammer til at gå ud fra, hvis træneren er uerfaren. Rutinerede trænere kan med systemet lave deres helt egne programmer. Sportsbasics.com hjælper alle trænere til at blive bedre.

Start din prøve på sportsbasics her

Du har mulighed for at prøve Sportsbasics gratis i 14 dage. Du kommer hurtigt i gang og kan se alle fordelene ved konceptet.

 

Del dette