Skab en rød tråd i klubben

Med Sportsbasics store database af øvelser finder jeres trænere og idrætslærere nemt og hurtigt inspiration. De sparer bl.a. en masse tid med klargøring af programmer og meget meget mere.

Til trænere og idrætslærere, for alle sportsgrene og alle niveauer

Spar tid ved at anvende færdige træningsprogrammer

I sportsbasics.com finder I en række færdige træningsprogrammer, som hjælper klubbens trænere og idrætslærere med at spare tid. Det giver også forståelse og er en hjælp til nye trænere, om hvorledes den fysiske træning kan opbygges.

Skab en rød tråd i klubbens/skolens fysiske træning

Skab en rød tråd i klubbens fysiske træning og sørg for, at alle klubbens atleter får en alsidig og konkurrencedygtig træning. I kan også sende træningsprogrammer til de aktive, så de kan træne rigtigt udenfor klubbens ordinære træning.

Undgå unødvendige skader

Ved hjælp af alsidig træning og de færdige specialprogrammer for forskellige kropsdele eller funktioner, kan I undgå unødvendige skader. Du kan styrke alle dele af kroppen og skabe en bedre kropslig harmoni.

Skab kontinuitet og variation i den daglige træning

I sportsbasics.com kan klubbens trænere og skolens idrætslærere finde variationer af core-øvelser, så træningen bliver mere varieret og alsidig. De kan også arbejde med forskellige muskler og øvelser, så træningen føles mere motiverende og spændende.

Christian Stridh
Östers IF

“Vi har lige siden 2012 anvendt Sportsbasics kontinuerligt i vor akademi/ungdomsorganisation. Sportsbasics.com er en naturlig del af vor træning, og det indgår som et moment i vores spillerudviklingsplan fra 6 – 19 år. Vi synes det er vigtigt at vore børn og unge får en alsidig og sjov træning, hvor koordination og bevægelse har prioritet; og her er sportsbasics.com et fantastisk redskab.”

Christian Stridh

Start din prøve på sportsbasics her

Du har mulighed for at prøve Sportsbasics gratis i 14 dage. Du kommer hurtigt i gang og kan se alle fordelene ved konceptet.

Del dette