Strukturer din træning og få inspiration

Med Sportsbasics store database af øvelser finder du nemt og hurtigt inspiration. Du sparer en masse tid med klargøring af træningsprogrammer og meget mere.

Til trænere og idrætslærere, for alle sportsgrene og alle niveauer

Individualisér træningen og idrætsundervisningen

I sportsbasics.com finder du øvelser, som passer netop til din atlet og elev. Du kan redigere i vore færdige træningsprogrammer og skræddersy dem til hver atlets og elevs nuværende niveau. Det er dig der kender din atlet bedst

 

Få styr på dine atleter’s og elever’s programmer

Du kan gemme alle de trænings-og undervisningsprogrammer, du har sammensat per atlet og elev, følge udviklingen nøje samt justere træningen, så I  sammen kan opnå fremgang! Du kan også gå tillbage og se, hvad der har fungeret og lave nye programmer.

Skab alsidige atleter og elever og træn bredt

Ved hjælp af alsidig træning og de færdige specialprogrammer for forskellige kropsdele eller funktioner, kan du undgå unødvendige skader. Du kan styrke alle dele af kroppen og skabe en bedre kropslig harmoni.

Bedre træning med fokus på opvarmingen

Her finder du opvarmningsforslag, så træningen og undervisningen bliver mere varieret og alsidig. Du kan også variere med forskellige øvelser for samme muskelgruppe, så træningen føles mere motiverende og spændende.

Frederik Löchte Nielsen,
Danmark, Tennis – Wimbledonmester 2012
“Det mest simple er selvfølgelig at sige at jeg er blevet stærkere. Mats’s træning er meget relevant for min sport og forbedrer mine kvaliteter på tennisbanen. Desuden er Mats´træning meget skadesforebyggende, og jeg har i min tid med Mats ikke oplevet skader af relevans. Desuden har jeg forbedret smidighed, bevægelse og mentalitet. Mats træning er også let at opretholde på rejser, hvilket er meget vigtigt for mig, der rejser ca. 30 uger om året.

Jeg har kun positive ting at sige. Mats er altid positiv og motiverende. Da jeg startede hos Mats var jeg utroligt langt bagud fysisk, men Mats har hjulpet mig og jeg vil fortsætte med Mats så længe han gider at have med mig at gøre.”

Start din prøve på sportsbasics her

Du har mulighed for at prøve Sportsbasics gratis i 14 dage. Du kommer hurtigt i gang og kan se alle fordelene ved konceptet.

 

Del dette