I denne Corona-tid er de fleste idrætsklubber afhængige af, at deres medlemmer sørger for selv at holde sig i fysisk form.
For at kunne motivere de aktive spillere til regelmæssig træning derhjemme, er vi derfor glade for at kunne præsentere DHF’s udvidede samarbejde med Mats Mejdevi og Sportsbasics.com.
Mats Mejdevi og Sportsbasics.com kan nu som noget helt særligt frem til 1. april 2021 tilbyde alle klubber, som er medlem af DHF, et klubabonnement til halv pris.”

Klubabonnementet giver adgang for op til 12 trænere til www.sportsbasics.com, og klubben betaler dermed kun DKK 1.500,- for et helt år.
I sportsbasics.com kan trænerne og deres spillere blive inspireret af det store videobaserede træningsbibliotek med mere end 1100 øvelser på video.
Som medlem af sportsbasics.com får du også adgang til de 37 programmer, som DHF har fået specielt udviklet i samarbejde med sportsbasics.com, som bl.a. indeholder månedsprogrammer for U-11 og U-13 spillere – som er 12 unikke træningsprogrammer, et for hver måned med forskellig fokus, så du sikrer, at jeres spillere får en alsidig og skadesforebyggende træning for hele kroppen, derudover træningsprogrammer med ”fintetræning”, fodstyrke, skulderøvelser, og bevægelighedsprogrammer.
Som træner kan man sende træningsprogrammerne til enkeltpersoner eller til en hel gruppe til deres PC, iPad eller Smartphone.
Udfyld indmeldelsesformularen her>>> med navn og e-mail på de trænere, der skal være omfattet af dette tilbud og send det til [email protected]; så bliver de oprettet med det samme.
Sportsbasics.com sender efterfølgende en faktura til dig, som du kan videresende til din klub-kasserer til betaling.
Vi kan også anbefale de to nye bøger af Mats Mejdevi, ”Træning med Kroppen” og ”Bevægelighed”, som nu er blevet oversat til dansk.

Del dette