Fantastisk præstation af Viktor Axelsen, som vinder bronze ved OL i Rio. Viktor en den ene af tre atleter fra Team Sportsbasics som var med ved de olympiske lege i Rio i 2016. Viktor slog den dobbelte olympiske mester Lin Dan fra Kina i kampen om bronze.

Den blot 22-årige Viktor er i år blevet europamester samt været med til at vinde verdensmesterskabet for hold og er nu bronzemedaljevinder ved OL. Vi er rigtig stolte over Viktors fremgang i år.

I badminton var Carsten “Nuller” Mogensen med i double. Sammen med sin makker Mathias Boe lykkedes det dog ikke at komme helt til tops, da de missede at gå videre fra gruppespillet med den mindst mulige marginal.

I golf startede Nicole Broch Larsen fantastisk og efter de første to dage var Nicole med i toppen med en delt femteplads i syv slag under par. Men et dårligt hul på trediedagen ødelagde det hele, og det lykkedes ikke for Nicole at vende tilbage til toppen. Nu begynder arbejdet imod Tokyo 2020; og med Viktor’s OL medalje i bagagen er det inspiration for alle i sportsbasics Teamet.

Del dette