DHF - sportsbasics - samarbejde

Hos Sportsbasics har vi fokus på træning og opvarmning for alle spillere, både bredde og elite.

De 15 træningsøvelser på HOLDSPORT.dk er sammensat af Mats Mejdevi fra træningsplatformen sportsbasics.com og er blot et lille uddrag af mere end 1100 træningsøvelser på video med instruktion. Øvelserne indgår også i de færdige opvarmnings-, trænings- og smidigheds-programmer, som du kan finde her på www.sportsbasics.com.

I sportsbasics.com finder du specielle træningsprogrammer for fodbold, men også for håndbold, tennis, golf og badminton samt for mange andre sportsgrene. Som træner sparer du tid og bliver guided til en endnu bedre træning.

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang.

Dette får du som medlem af Sportsbasics

 • Adgang til hele vores database med over 1100 træningsøvelser på video.
 • Adgang til en række træningsprogrammer for bl.a. fodbold, håndbold, badminton , tennis og golf.
  Du kan naturligvis også blive inspireret af andre idrætters træningsprogrammer, som ligger færdige på platformen. Kig ekstra på de programmer, som er lavet for gymnastik – de kan med fordel bruges i træningen i alle idrætter på alle niveauer.
 • For Fodbold findes der f.eks. træningsprogrammer for U8 (8-9 årige), U10 (10-11 årige), U12 (12-13 årige, og U14 (14-15 årige) for opbygning og vedligeholdelse i løbet af sæsonen (kampperioden).
  Derudover er der specialprogrammer for bl.a. fod, knæ, lyske, core, koordination, retningsskift/forflytning, fintetræning, udstrækning, smidighed og styrke.
 • Forslag til opvarmningsprogrammer
 • Lav dine egne træningsprogrammer.
  I sportsbasics.com finder du træningsøvelser, der passer specielt til din idrætsgren, og med udgangspunkt i de færdige programmer kan du selv udfærdige og “skræddersy” dine egne træningsprogrammer og gemme dem på platformen.
 • Mobil adgang via SmartPhone.
  Du kan også se træningsprogrammerne på den App, som Sportsbasics.com har udviklet. Download App’en fra App Store (den er gratis), og du kan så overføre dine udvalgte træningsprogrammer til din smartphone (iPhone eller iPad) eller sende træningsprogrammerne direkte til dine spillere.Alt dette får du for kun Kr.  468,- for et helt år per træner.
  Et klub abonnement koster Kr. 3000,-  for 12 trænere (kun 250,- per træner per år).

Træning til alle aldersgrupper
– fra U8 til senior

Hos Sportsbasics finder du træningsprogrammer og øvelser til alle aldre. Vores filosofi omkring træning bygger på at træne på sit eget niveau for at udvikles. Vi følger aldersrelateret trænings koncept (AT), men giver mulighed for at optimere træningen til den enkelte spillers niveau. Alsidig og smart træning indebærer at spillerne klarer sig bedre og kan fastholde motivationen til træning.

Vores programmer sikrer, at spillerne kan klare de fysiske krav, som f.eks. moderne fodbold stiller. De opnår en mere atletisk krop med god koordination og meget større kropsbevidsthed allerede i en tidlig alder. Det giver også forudsætningerne at kunne tage næste skridt både på banen i ungdomsårene og i forbindelse med tungere fysisk træning (styrketræning med vægte).

VI tænker meget på fremtiden, både på kortere og længere sigt. En koordineret og bevægelig krop sikrer at f.eks. U16 spillere kan lave et dyb benbøj (squat) med den rette teknik. Den gode og stærke krop sikrer også, at man undgår skader og overbelastninger og hermed kan spillerne holde til flere år med fodbold. Det er til glæde for både den enkelte, klubberne og forbundet.

Læs nedad på siden og få mere information om vores færdige programmer, sjove og skadesforebyggende opvarmning, samt hvordan motivationen holdes i forbindelse med fysisk træning og meget mere.

 

“I en tid hvor fokus på talentudviklingen er enorm, tror jeg det er meget vigtigt at huske, at langt de fleste undersøgelser viser, at tidlig og ensidig specialisering mindsker motivationen og øger skadesfrekvensen. Derfor er Sportsbasics.com en meget vigtig brik i opbygningen af kroppen.

Grundtræning er grundlaget for alle idrætsgrene og Sportsbasics.com fremmer i den grad koordination, bevægelighed, balance og styrke. Og så er det tilmed sjovt. I DHF har vi igennem en årrække benyttet os af Sportsbasics.com basisøvelser og opfatter konceptet som en klar skadesforebyggende foranstaltning.”

Ulrik Wilbek

Tidligere landsholdstræner og sportschef

Motivation er vigtig i alle aldre
og kan skabes via alsidig træning!

Via alsidig træning bliver du udfordret på alle mulige plan. At en spiller f.eks. har fokuseret på bevægelighedstræning, kan give “ham” en større succes i f.eks. tung fysisk træning. Idræt og sport handler om at klare forskellige ting. Mangler din spiller noget styrke, bliver mange øvelser sværere. På samme vis, kan en stærk spiller i en dårlig koordineret krop havne på en “blind vej” og udviklingen sættes på pause. Dermed bliver det “kedeligt” at gå til fodbold og en del falder fra.

Motivation bygger meget på at lave nye og spændende øvelser for hele kroppen og fysiske kvaliteter. På Sportsbasics.com finder du mængder af øvelser og færdige træningsprogrammer, som forbedrer hele kroppen på dine spillere. Dette overføres oftest til banen, hvor dine spillere bliver i stand til at udføre sværere og mere teknisk udfordrende spillesekvenser. I kan træne mere og mere effektivt!

Med Sportsbasics.com platformen får du/I adgang til en række færdige programmer. Det kan f.eks. være programmer, som fokuserer på fintetræning eller fuldkropsprogrammer. Fordelen er, at du nemt kan finde et program med sværere øvelser, så du let “kan” give dine spillere nye udfordringer. En U10-11 kan sagtens være velkoordineret og stærk og derfor have brug for U12-13 niveau øvelser. Alt får du let på vores platform – det er både motiverende for dine spillere og dig som træner, da det er let at finde øvelserne og du kan løbende se spillerne udvikle sig.

“Vi har lige siden 2012 anvendt Sportsbasics.om kontinuerligt i vor akademi/ungdomsorganisation. Sportsbasics.com er en naturlig del af vor træning, og det indgår som et moment i vores spillerudviklingsplan fra 6 – 19 år.

Vi synes, det er vigtigt, at vore børn og unge får en alsidig og sjov træning, hvor koordination og bevægelse har prioritet; og her er sportsbasics.com et fantastisk redskab.”

Christian Stridh

U19 træner - Öster IF

Smart opvarmning
sparer tid og forebygger skader

Som medlem af  www.sportsbasics.com får du som træner (eller klub) adgang til færdige opvarmningsprogrammer. Med en struktureret og planlagt opvarmning sikrer du, at dine spillere er klar til træning og kamp. Opvarmningen er grundlaget for at undgå skader, men det er ikke ensbetydende med at det er kedeligt. Øvelserne hos Sportsbasics.com kan du nemt variere, og du kan som træner arbejde ud fra et stort øvelses bibliotek med videoer og forklaringer.

Vores opvarmningsprogrammer er med til at styrke hele kroppen og vigtige elementer, som fod, knæ og lyske. Programmerne kan indeholde både individuelle øvelser, parøvelser og bevægelighedsøvelser – alt for at skabe en holdbar krop.

Du sparer tid og udnytter din træningstid til fodbold ved at foretage opvarmningen i omklædningsrummet eller på andre ledige små områder.

“Unge fodboldspillere bør træne Sportsbasics mindst to gange om ugen og naturligvis i hver opvarmning.”

Erik Hamrén

Tidligere landstræner for det svenske landshold i fodbold samt dansk mester med AaB

Send træningsprogrammer,
slut med “glemte” papirer

Med Sportsbasics.com træningsplatformen kan du nemt sende programmer til dine spillere. Via vores APP til iPhone, kan dine spillere vælge at downloade hele programmet, så de ikke behøver internet forbindelse. Spillerne kan se beskrivelser og video af hver øvelse. Det er meget nemmere end et klassisk program på papir. Det er derfor slut med “glemte” programmer, og spillerne kan træne overalt med den rette teknik.

Du kan med få klik ændre programmet for hele truppen, så du fastholder motivationen og skaber varierende træning. Hermed kan du give dine spillere “lektier” for og sikre at ferietræningen ikke bliver 5 uger med det samme program.

Som træner administrerer du det hele nemt fra din computer. Du kan også lave egne individuelle programmer til specifikke spillere, få inspiration fra programmer fra andre idrætter og meget mere.

Inspirationskurser og foredrag.

Vi kommer gerne ud i din klub og holder foredrag for jeres trænere, hvor vi fortæller om teorien og filosofien bag træning med www.sportsbasics.com

Læs mere om vore kurser og bestil et foredrag her.

Priser for trænere og klubber

Spar penge ved at lade din klub blive medlem eller bliv selv medlem af sportsbasics.com.
En træner og alle hans atleter kun betaler DKK 468,- om året i abonnement.

Jeres klub kan også bestille et klubabonnement til 12 trænere. Prisen er kun DKK 3000,- (DKK 250,- per træner per år).

Vælg en af mulighederne nedenfor og kom hurtigt i gang!

Bestil her

  Ønsker klub løsning - klik her

   Del dette