DHF - sportsbasics - samarbejde

Hos Sportsbasics har vi fokus på træning og opvarmning for alle spillere, både bredde og elite.

Vores tilgang er unik og skaber hele udøvere. Sportsbasics undviger skader,forbedrer koordinationen, opbygger nødvendig grundstyrke, er en motiverende træningsform og gør det muligt at udvikles.
Vi har sammen med DHF lavet en særlig aftale som giver adgang til Sportsbasics univers, der er fyldt med træningsøvelser og færdige programmer for kun 1 kr. om dagen.

Dette får du som medlem af Sportsbasics

Adgang til en række programmer udviklet i samarbejde med DHF

  • Månedsprogrammer for U10 og U12 spillere – som er 12 unikke træningsprogrammer, et for hver måned med forskellig fokus, så du sikrer at jeres spillere får en alsidig og skadesforebyggende træning for hele kroppen.
  • Træningsprogrammer for U14, U16, U18 og U20 med ”fintetræning”, fodstyrke, skulderøvelser, og bevægelighedsprogram.
  • Forslag til opvarmningsprogrammer.
  • Adgang til hele vores database med over 1100 træningsøvelser på video. 
  • Du kan naturligvis også blive inspireret af andre idrætters træningsprogrammer, som ligger færdige på platformen. Kig ekstra på de programmer som er lavet for gymnastik – de kan med fordel bruges i håndboldtræningen på alle niveauer.

Alt dette får du for kun Kr.  385,- for et helt år per træner.
Et klubabonnement koster Kr. 3000,-  for 12 trænere (kun 250,- per træner per år).

Træning til alle aldersgrupper
– fra U10 til senior

Hos Sportsbasics finder du træningsprogrammer og øvelser til alle aldre. Vores filosofi omkring træning bygger på at træne på sit eget niveau for at udvikles. Vi følger aldersrelateret trænings koncept (AT), men giver mulighed for at optimere træningen til den enkelte spillers niveau. Alsidig og smart træning indebærer at spillerne klarer sig bedre og kan fastholde motivationen til træning.

Vores programmer sikrer, at spillerne kan klare de fysiske krav, som moderne håndbold stiller. De opnår en mere atletisk krop med god koordination og meget større kropsbevidsthed allerede i en tidlig alder. Det giver også forudsætningerne at kunne tage næste skridt både på banen i ungdomsårene og i forbindelse med tungere fysisk træning (styrketræning med vægte).

VI tænker meget på fremtiden, både på kortere og længere sigt. En koordineret og bevægelig krop, sikrer at f.eks. U16 spillere kan lave et dyb benbøj (squat) med den rette teknik. Den gode og stærke krop sikrer også, at man undgår skader og overbelastninger og hermed kan spillere holde til flere år med håndbold. Det er til glæde for både den enkelte, klubberne og forbundet.

Læs nedad på siden og få mere information om vores færdige programmer, sjove og skadesforebyggende opvarmning samt hvordan motivationen holdes i forbindelse med fysisk træning og meget mere.

 

“I en tid, hvor fokus på talentudviklingen er enorm, tror jeg det er meget vigtigt at huske, at langt de fleste undersøgelser viser, at tidlig og ensidig specialisering mindsker motivationen og øger skadesfrekvensen. Derfor er Sportsbasics en meget vigtig brik i opbygningen af kroppen.

Grundtræning er grundlaget for alle idrætsgrene og Sportsbasics fremmer i den grad koordination, bevægelighed, balance og styrke. Og så er det tilmed sjovt. I DHF har vi igennem en årrække benyttet os af Sportsbasics basisøvelser og opfatter konceptet som en klar skadesforebyggende foranstaltning.”

Ulrik Wilbek

Tidligere landsholdstræner og sportschef

Motivation er vigtig i alle aldre
og kan skabes via alsidig træning!

Via alsidig træning bliver du udfordret på alle mulige plan. At en spiller f.eks. har fokuseret på bevægelighedstræning, kan give “ham” en større succes i f.eks. tung fysisk træning. Idræt og sport handler om at klare forskellige ting. Mangler din spiller noget styrke, bliver mange øvelser sværere. På samme vis, kan en stærk spiller i en dårlig koordineret krop havne på en “blind vej” og udviklingen sættes på pause. Dermed bliver det “kedeligt” at være til håndbold og en del falder fra.

Motivation bygger meget på at lave nye og spændende øvelser for hele kroppen og fysiske kvaliteter. På Sportsbasics.com finder du mængder af øvelser og færdige træningsprogrammer som forbedrer hele kroppen på dine spillere. Dette overføres oftest til banen, hvor dine spillere bliver i stand til at udføre sværere og mere tekniske udfordrende spille sekvenser. I kan træne mere og mere effektivt!

Med Sportsbasics platformen får du/I adgang en til række færdige programmer. Det kan f.eks. være programmer som fokuserer på fintetræning eller fuldkropsprogrammer. Fordelen er, at du nemt kan finde et program med sværere øvelser, så du let “kan” give dine spillere nye udfordringer. En U10 kan sagtens være velkoordineret og stærk og derfor have brug for U12 niveau øvelser. Alt får du let på vores platform – det er både motiverende for dine spillere og dig som træner, da det er let at finde øvelserne og du kan løbende se spillerne udvikle sig.

“Grundstyrken er blevet betydeligt bedre og jeg er blevet smidigere. I sæsonen 08-09 blev jeg opereret for en knæskade og havde 6 måneders pause fra håndboldbanen. Den tid jeg var væk, trænede jeg styrke efter Mats filosofi (Sportsbasics); blev inspireret hver uge med nye øvelser, og da jeg kom tilbage havde jeg aldrig været i bedre form.

Personligt var sæsonen 09-10 rigtig god, og det var min første sæson uden skader. Det kunne jeg takke Sportsbasics træningen for. Den er rigtig god på alle måder; man får altid nogle nye og rigtigt udfordrende ting at arbejde med.”

Arnór Atlason

Professionel håndboldspiller

Smart opvarmning
sparer tid og forebygger skader

Som medlem af  www.sportsbasics.com får du som træner (eller klub) adgang til færdige opvarmningsprogrammer. Med en struktureret og planlagt opvarmning, sikrer du at dine spillere er klar til træning og kamp. Opvarmningen er grundlaget for at undgå skader, men det er ikke ens betydende med det er kedeligt. Øvelserne hos Sportsbasics variere nemt og du kan som træner arbejde ud fra et stort øvelses bibliotek med videoer og forklaringer.

Vores opvarmningsprogrammer er med til at styrke hele kroppen og vigtige elementer som fod og skulderled. Programmerne kan indeholde både individuelle øvelser, parøvelser og bevægelighedsøvelser – alt for at skabe en holdbar krop.

Du spare tid og udnytte din haltid til håndbold gennem at gøre opvarmningen i omklædningsrum, korridorer eller på andre ledige små områder.

“Opvarmning er det mest underprioriterede område som jeg ser idag ude i sportsverden. Der må tænkes mere Nu og Fremad i opvarmningen i stedet for kun Her og Nu. Forbered fremtiden med en smart opvarmning. Fokuser på at træne alsidigt og skadesforebyggende. Udnyt din opvarmningstid til noget som giver mening for fremtiden.  Det er i forberedelserne vi (trænere) kan se hvem som kan nå langt!”

Mats Mejdevi

Grundlægger af Sportsbasics

Send træningsprogrammer
slut med “glemte” papirer

Med Sportsbasics træningsplatform, kan du nemt sende programmer til dine spillere. Via vores APP til iPhone, kan dine spillere vælge at downloade hele programmet, så de ikke behøver internet forbindelse. Spillerne kan se beskrivelser og video af hver øvelse. Det er meget nemmere, end et klassisk program på papir. Det er derfor slut med “glemte” programmer og spillerne kan træne overalt med den rette teknik.

Du kan med få klik, ændre programmet for hele truppen, så du fastholder motivationen og skaber varierende træning. Hermed kan du give dine spillere “lektier” for og sikre at ferietræningen ikke bliver 5 uger med det samme program.

Som træner administrerer du det hele nemt fra din computer. Du kan også lave egne individuelle programmer til specifikke spillere, få inspiration fra programmer fra andre idrætter og meget mere.

Inspirationskurser og foredrag.

Vi kommer gerne ud i din klub og holder foredrag for jeres trænere, hvor vi fortæller om teorien og filosofien bag træning med www.sportsbasics.com

Læs mere om vore kurser og bestil et foredrag her.

Specialpriser for DHF’s klubber

Spar penge ved at lade din klub blive medlem eller bliv selv medlem af sportsbasics.com.

DHF har en specialaftale med sportsbasics.com, så en træner og alle hans atleter kun betaler DKK 385,- om året i abonnement. (Normalpris er DKK 468,-).

Jeres klub kan også bestille et klubabonnement til 12 trænere. Prisen er kun DKK 3000,- (DKK 250,- per træner per år).

Vælg en af mulighederne nedenfor og kom hurtigt i gang!

Bestil her

Ønsker klub løsning - klik her